WELKOM BIJ LOVEDRUNKY

LoveDrunky is DE modewebshop voor jou! LoveDrunky staat voor te gekke fashion musthaves, de tofste accessoires en wij zorgen ervoor dat iedereen zich mooi kan voelen in onze collecties. Van basics tot aan printed items en alles met de perfecte prijs en kwaliteitverhouding. Je vindt in onze collectie letterlijk alles om een perfecte look van top tot teen mee te stijlen. Bij LoveDrunky shop je ieder seizoen de tofste fashion musthaves van tops tot aan broeken en van jurkjes tot aan sweaters. Alles vind je bij LoveDrunky!

Bij ons staat zelfverzekerdheid en je eigen goed voelen in kleding voorop! Hier staat dan ook onze term ”Feel Good Fashion” voor. Wij zorgen ervoor dat onze collecties trendy, stijlvol, kwaliteitsvol maar vooral voor iedereen is. Of je nou jong bent of wat ouder, dat maakt bij LoveDrunky niks uit!

Onze Feel Good Fashion zit ook in de bestelling en de service. Wij zorgen ervoor dat iedere bestelling netjes en verzorgt word ingepakt & met een persoonlijke boodschap. Daarnaast reageren wij ook snel op je e-mails waardoor je snel en goed geholpen word. Heb je vragen over een product of wil je de afmeting weten van die mooie blouse? Stuur dan dus gerust een E-mail. Want niets is zo fijn als een top service en een pakketje ontvangen die met liefde en persoonlijkheid is verzorgt.

Door jou te inspireren zijn wij actief op onze social-media-kanalen en verzorgen wij verschillende shoots met onze collecties. Volg ons daarom vooral ook even op instagram en/of facebook.

Geniet en shop met veel plezier!

Liefs,
Karly