WELKOM BIJ LOVEDRUNKY

Op 14 Mei 2015 is LoveDrunky opgericht door Marleen Vinken. Vanuit huis heeft Marleen LoveDrunky met veel liefde en plezier groot gemaakt. Het begon met echte FEEL GOOD FASHION. Tanktops en it-shirts met eigen ontwerpen, gemaakt op een eco-friendly manier! Daarbij zijn de handgemaakte sieraden gekomen en de te gekke sweaters en vesten.

Na 5 jaar heeft Marleen helaas afscheid genomen van LoveDrunky en is begonnen met een nieuwe passie. Nu ben ik, Karly van den Akker de nieuwe enthousiaste eigenaresse van LoveDrunky, sinds 7 Maart 2020. Na een kleine verhuizing van Tilburg naar Heeswijk-Dinther gaat LoveDrunky gewoon door! Ik was al bekend met het merk, omdat ik hier in het verleden heb stage gelopen. Zelf kom ik ook uit de modewereld, ik heb namelijk fashion management en mode & media styling gestudeerd in Eindhoven. Na mijn opleidingen ben ik werkzaam geweest als stylist en grafisch vormgever bij verschillende bedrijven. Maar ik had altijd een droom om een eigen bedrijf te starten. Ik was daarom ook dol enthousiast dat dit op mijn pad is gekomen en ik heb dit met beide handen aangegrepen.

Bij LoveDrunky probeer ik jou nu te inspireren met te gekke fashion items, musthaves en de mooiste accessoires, waar jij je goed en zelfverzekerd in voelt! De term FEEL GOOD FASHION krijgt dus een iets andere betekenis dan voorheen. De it-shirts blijven natuurlijk allemaal eco-friendly, zoals je van LoveDrunky gewend bent. De feel good fashion zit ook in de bestelling. Ik schrijf namelijk bij iedere bestelling een handgeschreven, gepersonaliseerd kaartje speciaal voor jou!

Geniet en shop met veel plezier!

Liefs,
Karly