Marleen Vinken, oprichtster :
“LoveDrunky is vernieuwend platform waarmee ik de wereld probeer te inspireren en van meer liefde te voorzien. Hieronder lees je verder hoe m’n bedrijf is ontstaan en wat het inhoudt.”

Wear the love !
Marleen


Het concept
Bij LoveDrunky geloven we dat onze FEEL GOOD FASHION met liefdevolle boodschap jou en je omgeving inspireert en verbindt. Deze boodschapen, ookwel ‘Top Stories‘ genoemd, ontvang je als liefdevol kaartje bij ieder artikel dat je bij ons bestelt. Een cadeautje speciaal voor jou ter inspiratie.

Overigens kent ieder item in onze shop een eigen Top-Story; een boodschap uit Marleen haar eigen leven die ze graag ter inspiratie met je deelt. Benieuwd ? Op deze pagina lees je ze allemaal.

Van werkeloos naar liefdevol platform
Marleen weet niet beter dan dat ze als klein meisje al graag creatief bezig was. Ze vond het geweldig om haar poppen van nieuwe outfits te voorzien. Ondanks een duidelijke feeling voor styling is ze tóch geen studie in die richting gaan doen en is ze in de makelaardij terecht gekomen. Als ze nu terugblikt op die jaren als makelaar, vond ze dan ook het creatieve aspect, het geven van ‘interieur styling advies’, het leukste om te doen.

Toen Marleen in 2014 zonder baan thuis kwam te zitten, besefte ze dat ze iets miste in haar leven. Ze nam een periode van rust en hierin werd (over)duidelijk wat dat was. Van kleins af aan wilde ze al graag dat iedereen lief was voor elkaar. Ze vond het dan ook moeilijk om met onenigheid om te gaan en wilde iedereen helpen. Ze voelde zich daar zelfs verantwoordelijk voor. Door Marleen haar verlangen naar verbondenheid, was ze altijd op zoek naar liefde; hét middel waarmee je verbinding kunt voelen. Als kind is dit natuurlijk moeilijk om te beseffen, maar in 2014 vielen alle puzzelstukjes in elkaar. In de periode die volgde herontdekte ze ook haar passie voor schrijven.

LoveDrunky is dan ook ontstaan vanuit Marleen haar passies; ontwerpen, mode, lifestyle, styling, schrijven en liefde. Via LoveDrunky deelt ze graag haar levenslessen met jou ter inspiratie en ze hoopt zo haar steentje bij te dragen aan meer verbondenheid en bewustwording.