Niet tevreden, niet de juiste maat of tóch de verkeerde kleur besteld? Geen probleem.

Retourneren per post
Meld je retour binnen 14 dagen na ontvangst (conform de Track & Trace afleverdatum) aan door een e-mail te sturen aan retour@lovedrunky.nl. Vermeld hierin je naam, ordernummer en het product wat je wilt retourneren. Je ontvangt daarna van ons een retourbevestiging met daarin het retouradres. Bijgevoegd in jouw pakket zit ook een retourformulier met het retouradres. Deze kun je gemakkelijk los knippen en op jouw pakket plakken. Vergeet het retourformulier niet ingevuld in je pakket te doen, zodat wij weten van wie het pakket afkomt. Voorwaarden :

  • Artikelen dienen in originele verpakking, ongedragen, ongewassen en compleet retour te worden gestuurd
  • De retourartikelen dienen na deze aanmelding binnen 5 kalenderdagen aan LoveDrunky te zijn terug geleverd
  • I.v.m. hygiëne is het niet mogelijk om sieraden te retourneren
  • De retourkosten zijn voor je eigen rekening
  • Ons advies is om te retourneren met handtekening voor ontvangt. De verantwoordelijkheid van niet aangekomen pakketjes kunnen wij helaas niet op ons nemen.

Credit
Na ontvangst en controle van je retour, wordt het aankoopbedrag binnen ca. een week teruggestort op hetzelfde rekeningnummer als waarmee je de order hebt betaald of het nieuwe artikel toegestuurd.

Ruilen
Wil je jouw LoveDrunky-item ruilen voor een andere maat ? Dat kan ! Meld je retour aan door een mail te sturen aan retour@lovedrunky.nl en vermeld daarin je naam, je ordernummer, het product en niet te vergeten; de juiste maat ! Stuur je retour vervolgens op eigen kosten terug naar het volgende adres :

LoveDrunky
De Morgenstond 33
5473 HE Heeswijk-Dinther
Nederland

Nadat je je retour hebt aangemeld controleren we of de gewenste maat op voorraad is zodat je deze kunt bestellen.