Levertijd
Natuurlijk wil je jouw bestelling zo snel mogelijk in huis hebben. We doen er alles aan om hierbij te helpen door bestellingen die op werkdagen voor 17:00 uur zijn geplaatst, dezelfde dag nog te verzenden. Hiermee heb je jouw bestelling meestal al binnen 24 uur in huis ! Bestel je op zaterdag of zondag, dan ontvang je jouw bestelling op dinsdag.

Verzendkosten
Om de verzendkosten voor jou zo laag mogelijk te houden, levert LoveDrunky alle bestellingen via PostNL. De verzendkosten zijn als volgt :

Nederland € 3,95
Overige Europese landen € 8,95

Bestel je voor meer dan € 75,- dan zijn de verzendkosten (binnen NL) gratis !

Track & Trace
Zodra jouw bestelling liefdevol is ingepakt en verzonden, ontvang je van ons per e-mail een Track & Trace code zodat je jouw pakketje eenvoudig kunt volgen. Wel zo handig !

Kleine bestellingen worden als brievenbuspakketje verstuurd, dit houdt in dat de track & trace code alleen aangeeft wanneer het pakketje met de brievenbus postbode is meegegaan. Zij hebben geen scanner bij de deur. Mocht het brievenbuspakketje niet door de bus passen, bellen ze aan en bij afwezigheid komen ze de volgende dag weer. Daarna gaat het met pakketpost mee en bij afwezigheid ontvang je dan een briefje om het ergens op te halen.